در پی شهادت رهبر فقید انقلاب اسلامی؛ حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای(قدس سره)، حجت الاسلام و المسلمین دکتر کلانتری؛ تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، پیام تسلیتی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس، متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله قاصم الجبارین
مِنَ المؤمنین رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدوا الله عَلَیه فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَه و مِنهُم مَن یَنتَظِر و ما بَدّلوا تبدیلاً
السلام علیک یا بقیه الله ادرکنا و اغثنا
نگاشتن این سطور برای این حقیر بشدت سخت و طاقت فرساست، اما وظیفه دارم شهادت سید و قافله سالار شهدای انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای (قَدَّسَ اللهُ نفسَه الذکیه) را به محضر امام عصر(ارواحنافداه)، مراجع عظام تقلید، امت اسلام، ملت همیشه پیروز ایران، خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران و همهی آزادیخواهان جهان تسلیت عرض نمایم. مجاهدتهای آن رهبر فرزانه از دوران سخت مبارزات نهضت اسلامی، در زمان حیات و رهبری امام عظیم الشأن و پس از آن در کسوت نیابت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ولی امر مسلمین جهان در تاریخ این سرزمین جاودانه خواهد ماند.
شخصیت بی نظیری که دنیا مبهوت حکمت، فرزانگی، معنویت، شجاعت و درایت ایشان بود. رهبری که علوی و حسینی زیست و علوی و حسینی مظلومانه به شهادت رسید. زعیم سادهزیستی که دنیا نتوانست برای لحظهای او را بفریبد و عهد با خدای سبحان را از خاطرش ببرد. کلام قاصر است در وصف خوبیهای او که آنچه همه خوبان داشتند، او یکجا داشت. اما سخنی با همهی سوز دل با مردم عزیز ایران اسلامی: ما هنوز تلخی ارتحال امام خمینی(قدس سره) را از یاد نبردهایم، غصهی شهادت صدها هزار نفر از فرزندان غیور این مهین پاک را از خاطر نبردهایم، اما از هدایتهای قرآن کریم، رسول اعظم الهی(صلوات الله علیه)، عترت پاک او و همچنین امام راحل و رهبر فقید شهیدمان آموختهایم که انقلاب کبیر اسلامی، انقلاب ارزشهاست نه انقلاب اشخاص، لذا با قلبهای سرشار از امید به فضل پروردگار، قدمهای استوار، قامتهای راست، مُشتهای گرهکرده و سینههایی ستبر، باید پای آرمانهای خود بایستیم و با وحدتی مثالزدنی که امروز بیش از هرزمان به آن احتیاج داریم، انتقام خون شهدایمان را بویژه قائد مظلوم شهیدمان را از اشقی الاشقیاء زمان بگیریم.
اکنون نیز همچون نیم قرن گذشته، در کنار یکدیگر و با تکیه بر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که ثمرهی خون همهی شهدای انقلاب است و اطاعت محض از رهبر آیندهی نظام که توسط مجلس خبرگان رهبری بزودی تعیین خواهد شد، از این برههی تاریخی نیز با سربلندی عبور خواهیم کرد و گامی نزدیکتر به ظهور امام عصر ارواحنافداه خواهیم برداشت. بعون الله تعالی.
و سیعلم الذين ظلموا ایّ منقلب ینقلبون
خادم آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، شیراز سوّمین حرم اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام در ایران اسلامی
ابراهیم کلانتری