سایت شاهچراغ/ مشاهده متن خبر
شماره خبر: 27972
تاریخ انتشار: 1396/12/14
حضرت آیت الله سیدعلی اصغر دستغیب: اطلاع رسانی و تبلیغ در کارهای خِیر، نوعی فرهنگسازی است



تولیت معظم آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ(علیه السلام)، اظهار داشتند: اطلاع رسانی و تبلیغ در مورد امور خیر و عام المنفعه نوعی فرهنگسازی است.  

به گزارش روابط عمومی آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ علیه السلام، حضرت آیت الله سیدعلی اصغر دستغیب در آستانه ولادت باسعادت حضرت صدیقه کبری فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) در دیدار با جمعی از خیران استان فارس اظهار داشتند: شما از مصادیق کوثر آن عطیه گرانقدر الهی هستید و راه آن بزرگواران را دنبال می کنید که در جلسات مرتبط با افعال خیر گاه چهره های مکرر را می بینیم و این چهره های مکرر حاضر در افعالِ خِیرِ متنوع، برای ملائک هم شناخته شده اند.

نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری اضافه کردند: موضوع توکل به خدا هیچ گاه نباید فراموش شود به ویژه اگر قصد آن باشد که کارهای بزرگ انجام شود چون به تعبیر قرآنی « وَلِلَّهِ خَزَائِنُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ» که بر این مبنا همه افعال خیر متعلق به خداوند است که اگر در امور محوله آنچه در توانمان است را عمل کنیم خداوند به وعده خود عمل می کند که «مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَی اللّهِ فَهُوَ حَسْبُه» و این در امور شخصی جاریست تا چه رسد به امور عام المنفعه که مورد عنایت خاص است.

ایشان بیان کردند:  خداوند کسی است که همت های بزرگ را دوست دارد و لذا ترس داشتن از انجام کارهای بزرگ نادرست اما تدبیر امور و مشورت با کارشناسان پسندیده است.

قائم مقام جامعه روحانیت شیراز تصریح کردند:  انسانِ دارایِ توکل، کارها را انجام می دهد و نتیجه را به خدا واگذار می کند که پیامبر اکرم(ص) هم در جنگ بدر هر چه می توانستند انجام دادند و با چوبدست صفوف لشگر را تنظیم می کردند اما در نهایتِ امر با خدا به راز و نیاز نشستند که اگر ما امروز شکست بخوریم دیگر کسی نمی ماند که عبادت و اطاعت تو را انجام دهد.


ایشان خاطرنشان کردند: به همین سان مناسب است ما نیز همه کارها را انجام دهیم و در خلالش بگوییم خداوندا اگر این توفیق حاصل نشود دیگران هم اقدام به انجام کارهای بزرگ بر زمین مانده نخواهند کرد.

مسئول معظم حوزه علمیه رضویه شیراز یادآور شدند: در بحث خیر رسانی یکی از کارهایی که باید انجام شود اطلاع رسانی و تیلیغ است که ریشه قرآنی دارد چنان که در آیه 55 سوره ذاریات آمده « وَذَكِّرْ فَإِنَّ الذِّكْرَىٰ تَنْفَعُ الْمُؤْمِنِينَ » یعنی پیوسته تذکّر ده، زیرا تذکّر مؤمنان را سود می‌بخشد.

ایشان ادامه دادند: تقاضا برای مشارکت در امر خیر از کسانی که امکانات دارند و اهل خیر هستند برای برخی سخت و سنگین به نظر می رسد اما باید توجه داشت که تقاضا برای امور شخصی شاید محل تامل باشد اما برای افعال خیر و عام المنفعه هیچ اشکالی ندارد و کسر شان نیست و خوب است برای جلب مشارکت بیشتر حتی ساز و کاری در نظر گرفته شود چنانکه آقای صدر هاشمی که مجتمع آموزشی بزرگی را در دست ساخت دارند و هزینه ساخت سریال 90 قسمتی زندگی سه شاعر بزرگ سعدی، حافظ و خواجوی کرمانی را تقبل کرده اند و شهرک سینمایی هم در ذیل آن می سازند در نتیجه رایزنی و اطلاع رسانی فعالیتهایِ خیری فارس به این فعلِ مناسب تمایل پیدا کردند.

حضرت آیت الله دستغیب در پایان اظهار داشتند: مناسب است طرحی پیشنهادی در شورای عالی مجامع خیرین یا هیئت امنای خیرین تامین سلامت تهیه شود و یا از طریق دولت و مجلس و دفتر بیت معظم مقام ولایت پیگیری شود که اقدامات لازم در بحث مالیات مجموعه های خیریه لحاظ شود.


نظرات کاربران

1
  ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
کد امنیتی:

200 کاراکتر




گزارش های تصویری


جست و جو در سایت