صبح امروز پنج شنبه ۱۸ آذرماه، در آستانه ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها، پرسنل خواهر شاغل در آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ علیهالسلام، با حجت الاسلام و المسلمین دکتر کلانتری تولیت این بارگاه منور، دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس، حجت الاسلام و المسلمین دکتر کلانتری در این دیدار ضمن تبریک ولادت باسعادت عقیله بنی هاشم سلام الله علیها، اظهار کرد: نعمت خدمت به اهل بیت علیهم السلام، وصل شدن به دریای بی کران الهی است. ملاصدرا صدرالمتالهین شیرازی، وقتی در مساله ای علمی دچار مشکل می شد، به حرم حضرت معصومه سلام الله علیها می رفت و با توسل به ایشان، گره فلسفی و علمی خودش را باز می کرد.
وی ادامه داد: وقتی بزرگان علم و فلسفه، اینچنین برای گره گشایی در کارها به اهل بیت علیهم السلام، متوسل می شوند، حال ببینید شما در چه مکان مقدس و با ارزشی در جوار این اعاظم خدمت می کنید، لذا باید قدردان خداوند متعال به سبب این توفیق باشید و تا آنجا که می توانید از نعمت حضور در این بارگاه منور، در جهت خودسازی و تزکیه نفس بهره بگیرید.
تولیت حرم مطهر گفت: توفیق خادمی اهل بیت علیهم السلام از همه پست ها و مقام های دنیوی بالاتر است، باید سعی کنیم که ضمن خادمی این بزرگواران، معرفتمان متعالی تر و قلوبمان به خاندان عصمت نزدیک تر شود، همانطور که ما واسطه زیارت زائران هستیم، خودمان هم باید رشد کنیم و روز به روز با مناجات الهی، تلاوت قرآن و مطالعه در سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، ایمانمان محکم تر شود.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر کلانتری ضمن توصیه خادمان این بارگاه منور به سرلوحه قرار دادن مکارم اخلاقی در اعمال و رفتار گفت: باید با سعه صدر و اخلاق حسنه، در تکریم هرچه بیشتر و بهتر زائران و مجاوران این بارگاه منور، کوشا باشیم و اِن شاءالله با همدلی و همگامی، این بارگاه منور را که به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) سومین حرم اهل بیت علیهم السلام در ایران است به جایگاه متعالی که شایسته آن است برسانیم.