سردار محمدعلی قمی، معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور، ضمن تشرف به حرم مطهر، حکمی که به امضای سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رسیده است را به حجتالاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، بهعنوان مسئول اجرای پدافند غیرعامل در این بارگاه منور اعطا کردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس، دکتر کلانتری در دیدار سردار قمی اظهار کرد: با وجودی که به برکت انقلاب اسلامی، از زمره کشورهای جهان سوم خارج شده ایم، اما کماکان تفکر جهان سومی در بین برخی مسئولین، حتی میان عده ای از اساتید دانشگاهی ما وجود دارد و تصور میکنند باید فضای مجازی را رها و به آن آزادی عمل مطلق داد، در صورتیکه سایر کشورها، ازجمله دولتهای غربی، حتی صاحبان خود این پلتفرم ها، ده ها مقررات و آیین نامه برای تولید محتوا و فعالیت در فضای مجازی تدوین کرده اند، اما برخی انتظار دارند، این بسترها در کشور ما بدون وضع قانون و آییننامه، رها شوند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، ادامه داد: در گذشته هم البته موارد مشابهی از چنین وادادگیهایی در برابر فرهنگ سکولار و فناوریهای غربی وجود داشته است؛ زمانیکه در دوره قاجار، محصلان ایرانی برای انجام تحصیلات عالیه به اروپا رفتند، پس از اتمام تحصیل و بازگشت به کشور، بیپروا تمام تلاش خور را برای جدایی دین از سیاست و نهادینه کردن تفکر لیبرالیسم در کشور انجام دادند و معتقد بودند راه پیشرفت کشور با حذف دین از ارکان مختلف جامعه صورت میپذیرد! به عنوان مثال، میرزا ملکم خان بهشدت تحت تأثیر آگوست کنت قرار گرفت و تفکر و ایدههای او را در ایران منتشر و ترویج نمود و معتقد بود همان مسیری که غرب برای پیشرفت طی کرده، باید در کشور ما نیز طی شود و ما باید در همهی زمینهها از آنها تقلید کنیم، همچنین روشنفکران غربزده دیگری همچون سید حسن تقیزاده که گرایش به سبک زندگی غربی را لازمه پیشرفت جامعه میدانستند. رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در این باره میفرمایند: «در دورهی طاغوت، آدمی مثل تقیزاده، به این مضمون گفت که ایران باید از فَرقِ سر تا ناخن پا غربی بشود؛ یعنی سبک زندگی در ایران باید غربی بشود. امروز هم تقیزادههای جدید از این حرفها میزنند.»
تولیت آستان مقدس با بیان اینکه پیشرفت واقعی برای بشر، رسیدن به مقام والای انسانیت است، گفت: همانطور که همه به وضوح شاهد آن هستیم، انسانیت در غرب لگدمال شده است. در دیداری که دو روز پیش به اتفاق دستاندرکاران برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس با مقام معظم رهبری(دام ظله) داشتیم، معظم لَه با تأکید بر شکست رژیم صهیونیستی در نابود کردن مقاومت با وجود کشتار بیش از ۵۰ هزار انسان بیگناه، شکست بزرگتر را رسوایی فرهنگ و تمدن و سیاستمداران غرب دانستند.
رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانش، ضمن تاکید بر اهمیت تدوین قوانین مناسب در حوزه فضای سایبِر گفت: باید چارچوبها و قوانین در حوزه فضای مجازی و رایانه ای به درستی تدوین، اجرا و آموزش داده شوند. در این بخش جداً ضعیف هستیم؛ در سال 1384 مقالهای از جناب دکتر حمید شهریاری چاپ شد - ایشان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی را به دستور مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تاسیس کردند و واقعاً در این زمینه خدمت عظیمی انجام دادند - زمانی که مقاله ایشان را مطالعه کردم متوجه شدم که غربیها چقدر در زمینههای مرتبط با کامپیوتر قانون دارند، آنها بلافاصله پس از ساخت رایانه و سایر ابزارهای مرتبط به آن، در زمینه استفاده از آنها آیین نامه تدوین کردند. آن زمان در مقاله دکتر شهریاری نوشته شده بود که غربیها 25 سال قبل این قوانین را تدوین و وضع کرده بودند، یعنی حدود نیم قرن قبل.
دکتر کلانتری خاطرنشان کرد: بخش اصلی زندگی ما مربوط به فضای مجازی است، مگر میشود که بدون قانون باشد! مگر در زندگی واقعی، بدون قانون میشود زندگی کرد؟ فضای مجازی هم بخشی از زندگی ما است که بدون قانون نمیشود. هرچقدر بشود باید این فضار را مدیریت کرد، در این زمینه باید ضمن تدوین قانون، به مردم آموزشهای لازم داده شود، حتی در مدارس و دانشگاهها لازم است این قوانین در قالب واحدهای درسی تدریس شوند و جامعه را به سمت احترام به قوانین، سوق بدهیم. البته در بسیاری از حوزه ها در کشور ما قانون وجود دارد اما مجری قانون به درستی به آن عمل نمیکند و این عدم اعمال قانون، باعث نهادینه شدن قانونشکنی و رواج هرج و مرج میشود و بدن شک اگر قانون شکنی نهادینه شود، امنیت تمام افراد جامعه از بین میرود.
تولیت حرم مطهر، در پایان ضمن تشکر از فعالیت ها و تلاش های سازمان پدافند غیرعامل کشور، ابراز امیدواری کرد که خداوند متعال به زحمات تمامی فعالان در این عرصه خطیر، برکت بدهد و آثار آن در کشور محسوستر باشد.