بهمناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه سلام الله علیها، جمعی از خدام افتخاری خواهر، ضمن شرکت در آیین غبارروبی مضجع شریف حضرت احمدبن موسی الکاظم علیهماالسلام، با حجتالاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر، دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، دکتر کلانتری، در ابتدای این مراسم، که به همت مرکز خدام افتخاری و فعالیتهای جهادی حرم مطهر برگزار شد، ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت صدیقه کبری علیهاالسلام، گفت: به برکت میلاد با سعادت بانوی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها، امیدواریم که علی الدوام برای همه محبان اهلبیت علیهم السلام و امت اسلام، روز شادی، فخر، برکت و عظمت باشد و در قیامت هم اِنشاءالله مشمول شفاعت خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام قرار بگیریم.
وی در ادامه ضمن تأکید بر مقام والای خادمی اهلبیت(ع) گفت: حقیقتاً خادمی اهلبیت علیهم السلام افتخار و توفیق بزرگ است. تمام افرادی که در این کره خاکی حضور دارند هرکدام به شکلی خادم و در حال ارائه خدمت به دیگران هستند. خدمت کردن، درجات و انواع و اقسام متفاوتی دارد. دولت و شرکتهایی در دنیا وجود دارد که به استثمار مردان و زنان میپردازند و مع الأسف، تجارت انسانها یکی از پرسودترین تجارتهای عصر مدرن است. اینکه میگویم خادمی اهلبیت علیهم السلام، والامرتبه است و جای افتخار و شکر دارد برای این است که انسان از روی اعتقاد، ایمان و عشق، بدون چشمداشت دنیوی، در راستای کسب رضای خداوند متعال، ارائه خدمت میکند.
عضو هیأت علمی دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران، با بیان اینکه، خادمی باید «لِوَجهِ ٱللَّهِ» و برای خدا باشد، تصریح کرد: از همان لحظهای که فرد آماده حضور برای خدمت میشود باید به اذن الله باشد تا زمانی که خدمت او به پایان میرسد، وهیچ خدمتی لذتبخش تر و متعالی تر از این خدمت وجود ندارد. خداوند متعال در آیه ۹ از سوره انسان، میفرماید: «إِنَّمَا نُطعِمُكُم لِوَجهِ ٱللَّهِ لَا نُرِيدُ مِنكُم جَزَاء وَلَا شُكُورًا»؛ «جز اين نيست كه شما را براى خدا اطعام مىكنيم و از شما نه پاداشى مىخواهيم نه سپاسى». زمانی که حضرت زهرا سلام الله علیها و فرزندان ایشان سه روز پشت سر هم آن غذای کم زمان افطار را به مسکین، یتیم و اسیر تقدیم کردند، این آیه نازل شد، هرچه هست برای خدا است، اینقدر این کار عظمت دارد که این سوره بلند قرآن در وصف این عمل نازل میشود؛ «هَل أَتَى عَلَى ٱلإِنسَنِ حِين مِّنَ ٱلدَّهرِ لَم يَكُن شَيـا مَّذكُورًا»؛ « آیا زمانی طولانی بر انسان گذشت که چیز قابل ذکری نبود؟!»(آیه ۱، سوره انسان). هیچ عالم شیعه و اهل سنت، منکر این نیستند که این سوره در وصف آن کار بزرگ حضرت فاطمه سلام الله علیها، امیرالمومنین علیه السلام، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و حضرت امام حسین علیه السلام، نازل شده است، کاری که به نیت لوجه الله و برای رضای خداوند انجام شد. زمانی که این نیت باشد حتی اگر انسان چند روز هم گرسنه باشد، متوجه آن نمیشود.
وی در ادامه به نمونه ای از عمل «لوجه الله» در عصر حاضر اشاره کرد و گفت: همانطورکه میدانید رژیم صهیونیستی و غرب در برنامههای تبلیغاتی دائماً این را بیان میکردند که سران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس در اعماق زمین و در تونلهایی با بهترین امکانات و مواد غذایی حضور پیدا میکنند و در این شرایط، مردم را به کشتن میدهند و علی الدوام این تبلیغات را پخش میکردند. در جنگ غزه زمانی که شهید یحیی سِنوار، از رهبران حماس را به شهادت رساندند، پس از شهادت، بدن ایشان را کالبد شکافی کردند و متوجه شدند که سه شبانه روز غذا نخورده بودند. این رزمنده خط مقدم در آن شرایط سخت در جنگ با یک رژیم تا دندان مسلح مورد حمایت تمام استکبار جهانی، تا آخرین لحظه ایستاد و مبارزه کرد. زمانی که عمل فردی لِوَجْهِ اللَّه باشد، سه شبانه روز هم غذا نخورده باشد، مردانه با دشمن میجنگد. با چنین نیّتی، نیروی تازهای به فرد بخشیده میشود و دنیا در دیده انسان، ناچیز و پست میگردد. از این نمونهها در جنگ تحمیلی خودمان هم زیاد داشتیم؛ رزمندگانی که تا پای جان و لِوَجْهِ اللَّه مبارزه کردند و تسلیم دشمن نشدند.
استاد دانشگاه تهران، تصریح کرد: «لِوَجْهِ اللَّه» خدمت کردن، اولین شرط خادم اهلبیت(ع) بودن است. حیف است که انسان خادم اهلبیت علیهم السلام باشد و خداوند این توفیق را نصیب او کرده باشد که در یکی از بهترین نقطههای جهان یعنی قطعهای از بهشت روی زمین خدمت کند و خدای ناخواسته فراموش بکند که برای رضای خدا بوده است و یک نیت دیگری در وجود و باطن او رسوخ کند. باید از ابتدا تا انتهای فعالیت خود، تمام حضور و باطن ما فقط معطوف به لِوَجْهِ اللَّه بودن خدمت باشد و مانند یک فرد روزهدار دائما متوجه اعضاء و جوارح خودمان باشیم، که خدا در مقابل آن به زندگی شخصی و به کار ما برکت میدهد.
تولیت آستان مقدس، در پایان بر خدمترسانی و تکریم هرچه بیشتر و بهتر زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم علیهماالسلام، توسط خدام حرم مطهر تأکید کرد.