سایت شاهچراغ/ مشاهده متن خبر
شماره خبر: 232431
تاریخ انتشار: 1403/12/04
اعلام ویژه برنامه های بزرگداشت شهدای والامقام جبهه مقاومت؛ سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین، در حرم مطهر



همزمان با آیین تشییع پیکرهای مطهر مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و رئیس فقید شورای اجرایی حزب‌الله لبنان، شهید سید هاشم صفی الدین در روز یکشنبه پنجم اسفندماه در بیروت لبنان، ویژه برنامه‌های مختلفی در سومین حرم اهل‌بیت علیهم السلام، برگزار می‌گردد.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، حجت الاسلام و المسلمین میرشکاری، معاون «فرهنگی، اجتماعی و تبلیغات اسلامی» حرم مطهر در مصاحبه ای با پایگاه اطلاع‌رسانی آستان مقدس، در تشریح این برنامه ها گفت: شنبه، چهارم اسفندماه، همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی(قدس سره)، ویژه برنامه «شب شعر و روایت شهدای مقاومت»، با حضور شعرای آیینی استاد حبیب عابدینی، دکتر غلامرضا کافی، استاد خلیل شفیعی و استاد حسین کیوانی برگزار خواهد شد.

 

معاون فرهنگی حرم مطهر، در ادامه به برنامه‌های روز تشییع اشاره کرد و گفت: یکشنبه، پنجم اسفندماه، مراسم تشییع این شهدای معزز، بصورت زنده از تلویزیون‌های واقع در حرم مطهر پخش‌ خواهد شد. از ساعت ۱۱ صبح در رواق دارالذکر حرم مطهر، نشست «نقش زنان در پیروزی مقاومت و تحولات غزه»، ویژه بانوان، با سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه برگزار می‌گردد. همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء، مراسم بیرق‌گردانی هیأت کافه شهداء باحضور خانواده‌های شهدای جبهه مقاومت در شبستان امام خمینی(قدس سره) برگزار، و سردار محمدجعفر اسدی، سخنرانی و حاج مهدی سلحشور، مداحی خواهد کرد.

 

حجت الاسلام و المسلمین میرشکاری در ادامه، به برپایی محفل قرآنی بزرگداشت شهدای والامقام جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: دوشنبه، ششم اسفندماه، همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء، محفل انس با قرآن کریم با تلاوت قاری برجسته محمدحسن توفیق‌زاده، در شبستان امام خمینی(قدس سره) برگزار خواهد شد.

برگزاری نمایشگاه عکس «مقاومت»، برپایی موکب‌‌‌های خدمت‌رسانی به زوّار، و کاشت درخت زیتون در صحن حرم مطهر به عنوان نماد مقاومت همزمان با روز درختکاری، از دیگر برنامه های  بزرگداشت مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و رئیس فقید شورای اجرایی حزب‌الله لبنان شهید سید هاشم صفی الدین است که معاون فرهنگی حرم مطهر، در این مصاحبه به آن‌ها اشاره کرد.


نظرات کاربران

1
  ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
کد امنیتی:

200 کاراکتر


گزارش های تصویری


جست و جو در سایت