سایت شاهچراغ/ مشاهده متن خبر
شماره خبر: 232721
تاریخ انتشار: 1404/06/27
در صد و هفتمین نشست از سلسله مباحث «جهاد تبیین» با موضوع «حمله رژیم صهیونیستی به قطر و مسائل پیش رو»، عنوان شد؛
تولیت آستان مقدس: مذاکره برای رسیدن به صلح یا توافق، امروز خود یک تله جنگی است

HyperLink

* آمریکا جواب خوش‌خدمتی‌های بی حد و حصر قطر را با چراغ سبز به رژیم صهیونیستی برای تجاوز و نقض آشکار حریم هوایی این کشور و همچنین فروش سامانه‌ها و رادارهای موشکی بسیار گران‌قیمت اما کاملا بی‌فایده داد/ کشور قطر و مردمان آن هیچ اهمیتی ندارند و فقط سرمایه‌گذاری این کشور است که برای آمریکا مهم است

 

* پایگاه «العدید»، یکی از خدمات اصلی دولت قطر به استکبار جهانی و در واقع یکی از مراکز اصلی خیانت به جهان اسلام است

 

* اعتماد و تکیه بر آمریکا و غرب نه تنها هیچ مشکلی را از کشورها حل نمی‌کند، بلکه خود زمینه‌ساز مشکلات جدیدی است.

 

* آمریکا، حتی برای کشورهای دوست و همراه، قائل به هیچ سود و منفعتی نیست

 

* زمانی که نگاه کشوری به کشور دیگر که قصد مذاکره دارد مانند «ارباب و برده» ‌باشد، حتی اگر توافقنامه هم امضاء شود، در نهایت همین اتفاقی که برای قطر پیش آمد، مجددا تکرار می‌شود

 

* به مجرد اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ما تجاوز کنند و ما را مورد هدف قرار دهند، همچون گذشته به آنها پاسخی دندان‌شکن خواهیم داد. آنها مجبور هستند که به این قدرت ما احترام بگذارند و هیچ راهی به جز این وجود ندارد.

 

* توصیه امامین انقلاب اسلامی، همواره این بوده و هست که هر کشور اسلامی باید روی پای خود بایستد و مستقل باشد، تکیه بر غرب نه‌تنها هیچ امنیتی را برای آنها تضمین نمی‌کند بلکه نابودکننده می‌باشد.

 

امروز پنج‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴، صد و هفتمین نشست  از سلسله مباحث «جهاد تبیین» با موضوع «حمله رژیم صهیونیستی به قطر و مسائل پیش رو»، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر کلانتری؛ تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، در شبستان امام خمینی(قدس سره) آستان مقدس، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس، دکتر کلانتری در ابتدای این جلسه، با بیان اینکه رژیم متجاوز صهیونی با همکاری و هماهنگی کامل با آمریکای جنایتکار دست به این حمله زد، گفت: ۱۸ شهریورماه، ۱۵ جنگنده رژیم صهیونیستی با ۱۲ موشک سنگرشکن، نشست رهبران سیاسی حماس را در دوحه قطر مورد تجاوز قرار دادند. هرچند در این حمله تروریستی، ۱۰ نفر از رزمندگان این گروه مبارز و شهروندان قطری به شهادت رسیدند، اما این تجاوز با توجه به اینکه به هدف اصلی خود یعنی از بین بردن سران حماس منجر نشد، شکست خورد. این حمله البته یک نقطه عطف در رابطه با منطقه و رژیم متجاوز صهیونیستی می‌باشد که باید مورد بحث و بررسی دقیق قرار گیرد.

 

استاد دانشگاه تهران، در ادامه به موقعیت سرزمینی کشور قطر اشاره کرد و گفت: این کشور دارای یک راه خشکی در میان خلیج فارس است و کل جمعیت آن ۳ میلیون نفر می‌باشد که تنها حدود ۳۰۰ هزار نفر از افراد این کشور، اصالتاً اهل قطر هستند و مابقی از سایر کشورها به آنجا مهاجرت کرده اند. حکومت در این کشور حدود ۲۰۰ سال است که در اختیار خاندان آل ثانی می‌باشد و رسیدن به پادشاهی با کودتا در آن، روال رایج است. قطر دارای منابع عظیم نفت و گاز در دنیا می‌باشد که آن‌را به یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه قطر، هم از نظر امنیتی و هم به لحاظ اقتصادی و سیاسی کاملاً وابسته به غرب و آمریکا می‌باشد، گفت: قطر همانند دیگر کشوهای عربی حوزه خلیج فارس، به صورت خاندانی اداره می‌شود و از لحاظ سیاسی، اقتصادی و امنیتی هیچگونه استقلالی از خود ندارد، به گونه‌ای که آمریکا اعلام می‌کند که اگر ما از حکومت شما حمایت نکنیم شما در لحظه سقوط خواهید کرد. از آنجاییکه برای این کشورها یک نظام سیاسی تعریف‌شده خاصی وجود ندارد، اگر قدرتی از بیرون، این خاندان را از بین ببرد نظام سیاسی این کشورها کاملاً فرو می‌پاشد. به عبارتی این کشورها از لحاظ سیاسی مانند حکومت‌های قرون وسطی اداره می‌شوند.

 

تولیت آستان مقدس، در بخش دیگری از سخنانش، به ادعای واهی مردم‌سالاری و آزادی‌خواهی دولت آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکای جنایتکار که فریاد دموکراسی‌خواهی آن گوش جهان را کر کرده است، با همه این کشورهای دیکتاتوری روابط حسنه دارد، اما از طرف دیگر به کشورهای مستقلی که با آن‌ها تضاد منافع دارد، همچون ونزوئلا به بهانه ایجاد دموکراسی و مقابله با کارتل‌های مواد مخدر، تجاوز می‌کند. ترامپ از یک طرف بیان می‌کند انتخاباتی که در ونزوئلا انجام شده است را تحت هیچ شرایطی قبولی ندارد زیرا بر اساس اصل دموکراسی برگزار نشده‌ است، اما همین جنایتکار جهانی با کشور‌هایی که در آن‌ها چند قرن است از دموکراسی هیچ خبری نیست و مردم آن‌ها تا به حال از نزدیک صندوق رای را ندیده‌اند، دوست و همکار می‌باشد! این از جمله رفتارهای دوگانه و کذب‌هایی است که در این وقایع، به‌خوبی خود را نشان می‌دهد. حتی اگر جریاناتی برای دموکراسی‌خواهی و بر اساس این اصل در کشورهای دیکتاتوری حامی آمریکا شکل بگیرد، آمریکا آن‌ها را تروریست می‌خواند و در مقابل آن‌ها می‌ایستد.

 

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی به سفر رئیس جمهور آمریکا به کشورهای حوزه خلیج فارس در اردیبهشت‌ماه اشاره کرد و گفت: قطر تاکنون بیشترین خوش خدمتی را برای آمریکا انجام داده است از جمله وجود پایگاه نظامی «العدید»؛ بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس که تماماً با سرمایه‌های قطر ساخته شده و در اختیار آمریکا قرار گرفته است که نزدیک به ۱۰ هزار سرباز آمریکا در این پایگاه مستقر می‌باشند که تمام هزینه‌های آنها نیز بر عهده خود کشور قطر می‌باشد. از این پایگاه به کشورهای مختلفی از جمله عراق، افغانستان و لیبی حمله شده حتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز از این پایگاه برای تجاوز به جمهوری اسلامی ایران استفاده شده است و یکی از پایگاه‌های اصلی اطلاعاتی آمریکا می‌باشد که موشک‌های ایرانی آنجا را منهدم کردند. پایگاه «العدید»، یکی از خدمات اصلی دولت قطر به استکبار جهانی و در واقع یکی از مراکز اصلی خیانت به جهان اسلام است که پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی از جمله بیش از ۱۰۰ جنگنده و هواپیما‌های سوخت‌رسان در آن وجود دارد.

 

دکتر کلانتری اظهار کرد: دولت قطر طبق آماری که خودش بیان کرده‌ بیش از یک تریلیون دلار در آمریکا سرمایه‌گذاری کرده است؛ در واقع این هزینه‌ها از جهان اسلام در اختیار شیطان بزرگ و قاتل مسلمین قرار گرفته است تا اقتصاد آنها رونق بگیرد و هزینه‌های استکبار جهانی و رژیم منحوس اسرائیل در جهت تامین تجهیزات نظامی در راستای آزار، اذیت و از بین بردن مسلمانان، بیش از پیش تأمین گردد. واقعا باعث تأسف است که در عصر حاضر، کشوری مسلمان در یک کشور کفر سرمایه‌گذاری می‌کند تا اقتصاد آنها پیشرفت نماید، آن هم درست زمانی که تعداد زیادی از زنان و فرزندان غزه از گرسنگی و تشنگی جان می‌دهند یا اینکه بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله در کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان رخ می‌دهد و هزاران نفر به سبب نبود امکانات از بین می‌روند.

 

وی اضافه کرد: یکی دیگر از خوش خدمتی‎های قطر به آمریکا، خرید نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار تسلیحات نظامی از این کشور است، در نظر داشته باشید که کشور عظیمی مانند جمهوری اسلامی ایران که هم از نظر وسعت و هم از لحاظ جمعیت، چندین برابر کشور قطر می‌باشد، بودجه نظامی آن در حدود یک میلیارد دلار در سال می‌باشد. مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جایی خیلی ظریف فرمودند که اصلاً مخالف ورود تسلیحات و تجهیزات نظامی به کشورهای عربی و اسلامی نیستیم زیرا «این‌ها اِن‌شاءالله در دوران نه چندان دوری، به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد».

دکتر کلانتری، ادامه داد: قطر هزینه‌ای نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار برای خرید سامانه‌های دفاعی و موشکی کرده است که در واقع هیچ کاربرد و سودی برای این کشور نداشته است، هواپیمایی به مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار که آن را به عنوان هدیه به شخص ترامپ دادند، هدایایی که بیش از ۲۰ سال گذشته قطر به دانشگاه‌های آمریکایی داده است بالغ بر ۵ میلیارد دلار بوده، این‌ها بخشی از خدمتگزاری قطری‌ها به آمریکا بوده است.

 

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی، در ادامه به نتایج فاجعه‌بار خوش‌خدمتی‌های بی حد و حصر قطر به آمریکا اشاره کرد و گفت: نخست اینکه در روز روشن، ۱۵ جنگنده ساخت آمریکا به مکانی که سران حماس در آن حضور داشتند حمله می‌کنند و این نقض آشکار حریم هوایی قطر است. دوم؛ سامانه‌ها و رادارهای موشکی که این همه هزینه برای آنها پرداخت شده، هیچ‌گونه هشدار و واکنشی را صادر نمی‌کنند و این بسیار عجیب می‌باشد. برخی برای توجیه این قضیه بیان می‌کنند که ممکن است اسرائیل از تجهیزات و تسلیحاتی استفاده کرده باشد که رادار گریز است و این سامانه‌ها قادر به تشخیص آن‌ها نمی‌باشند، اگر این ادعا هم درست باشد باز هم مایه سرافکندگی برای قطر است که با وجود صرف هزینه‌های هنگفت برای خرید تجهیزات نظامی، این سامانه‌های دفاعی نتوانستند در زمانی که لازم است به کار آیند. اما اگر این سامانه‌ها می‌توانستند حضور جنگده‌ها را تشخیص دهند، چرا این کار صورت نگرفته است؟

 

وی به سخنان وزیر جنگ آمریکا اشاره کرد و گفت: او اعلام کرد یک پیمان دفاعی بسیار پیشرفته بین آمریکا و قطر وجود دارد، فارغ از اینکه وجود این همه تجهیزات گران قیمت و پیشرفته در یک کشور و فضای کوچک چه الزامی دارد؛ واقعا جای تعجب است که این سامانه‌ها دفاعی که قادر به شناسایی یک پرنده از فواصل دور می‌باشند قادر به تشخیص و مقابله با این همه هواپیما و موشک نیستند!! این به این معناست که قطر با کشوری پیمان دفاعی بسته است که آن کشور با مهاجم، شریک می‌باشد و این مصداق بارز «شریک دزد و رفیق قافله بودن» است.

 

استاد دانشگاه تهران، به جانبداری عملی آمریکا از اسرائیل، علی‌رغم خوش‌خدمتی قطر به این کشور اشاره کرد و در تحلیل واکنش کاخ سفید در رابطه با این حمله گفت: نکته اول این است که آمریکایی‌ها در ابتدا بیان کردند که ما دیر متوجه این موضوع شدیم و زمانی برای پیشگیری از این حمله وجود نداشت چرا که ۵۰ دقیقه قبل از حمله به ما اطلاع داده شده بود، در حالی که رژیم صهیونیستی بیان می‌کند که از روز قبل، آمریکا در جریان این حمله قرار داشته است. حال برفرض اینکه فرصت و زمان کافی برای جلوگیری از این حمله وجود نداشت، آیا نمی‌شد سامانه‌های دفاعی فعال شوند تا بتوانند جلوی موشک‌ها و جنگنده‌های رژیم منحوس اسرائیل را بگیرند؟!

 

وی ادامه داد: دومین نکته این است که کاخ سفید اعلام کرد ترامپ از این اقدام اسرائیل، ناخرسند است اما این تاثیری در روابط واشینگتن و تل آویو نخواهد داشت! این موضوع بیانگر این است که کشور قطر و مردمان آن هیچ اهمیتی ندارند و فقط سرمایه‌گذاری این کشور است که برای آمریکا مهم است و با صراحت اعلام می‌کنند که در مقابله بین رژیم صهیونیستی و جهان اسلام، آمریکا طرفدار رژیم منحوس و دست نشانده خود می‌باشد. این واقعا جای تعجب دارد که برخی کشورهای مسلمان، با وجود این وقایع باز هم سرمایه خود را در اختیار شیطان بزرگ قرار می‌دهند، کشوری که با صراحت اعلام می‌کند که طرفدار رژیم منحوس صهیونیستی و دشمن با آنها می‌باشد.

 

دکتر کلانتری در بیان چهارمین دستاورد قطر از خدمتگذاری به آمریکا، به ناتوانی این کشور از یک واکنش هرچند کوچک در برابر تجاوز رژیم صهیونی آمریکایی، اشاره کرد و گفت: با وجود این همه تجهیزات و تسلیحات نظامی بسیار گران‌قیمت اما کاملا بی‌فایده، قطر به تنهایی نمی‌تواند در مقابل آمریکا، رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی ایستادگی کند، حتی با همراهی و کمک کشورهای حوزه خلیج فارس هم نمی‌تواند. این کشورهای وابسته حتی برای حفظ حیثیت و آبروی خودشان نمی‌توانند اقدامی هرچند کوچک انجام دهند. اگر این کشورهای حوزه خلیج فارس که سرمایه‌های اقتصادی خود را در اختیار آمریکا قرار داده‌اند، وجود نداشتند، امروز اقتصاد آمریکا از هم فروپاشیده بود. تمام درآمدهای نفتی این منطقه به کشور آمریکا سرازیر می‌شود و کارخانه‌های آنها را فعال و سر پا نگه داشته و ادامه حیات را برای آنها سالیان سال تضمین کرده است.

 

تولیت آستان مقدس، با بیان اینکه تکیه کردن به آمریکا و خرید امنیت، هیچ تضمینی برای ادامه حیات کشورها در بر ندارد، خاطرنشان کرد: آمریکا و استکبار جهانی به این کشورها فقط به چشم سرمایه‌گذار و گاو شیرده نگاه می‌کنند و این سرمایه‌گذاری برای کشورهای عربی هیچ نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت و فقط سود آن برای رژیم منحوس اسرائیل می‌باشد که دشمن اصلی آنها است.

وی ادامه داد: نسبت به یک سال گذشته، ادبیات رفتاری سران رژیم صهیونیستی تغییر کرده است و هیچ قاعده و پروتکلی راجع به کشورها را قبول ندارند. طی دو سال گذشته قطر دهمین کشوری است که مورد تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. آمریکا و اسرائیل با صدای بلند اعلام می‌کنند که هیچ قاعده و اصلی برای آنها پذیرفتنی نیست ولی باز هم کشورهای حوزه خلیج فارس تمام سرمایه‌های خود را در اختیار استکبار جهانی قرار می‌دهند و این هیچ نتیجه‌ای جز تقویت اسرائیل و ادامه تجاوزات این رژیم جنایتکار به کشورهای اسلامی در بر ندارد.

 

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی، به تشکیل نشست اضطراری سران اتحادیه عرب و کشورهای سازمان همکاری اسلامی، در پی حمله اسرائیل به قطر اشاره کرد و گفت: تشکیل چنین جلساتی در سطح سران ظرف چند روز، کم نظیر می‌باشد ولی متاسفانه هیچ سودی نداشت و نتیجه آن فقط یک بیانه ساده بود، یعنی صادر شدن یک ورق کاغذ در مقابل آن همه موشک‌های سنگر شکنی که به سمت قطر سرازیر شده بود!! یک جمله آن بیانیه این است که همه از تصمیمی که قطر به صلاح بداند و آن را اجرایی نماید، حمایت می‌کنند؛ آنها به خوبی و روشنی می‌دانند که قطر هیچ تصمیمی نمی‌تواند بگیرد. بند دیگر بیانیه این است که قطر، آمریکا و مصر باید همچون گذشته برای میانجیگری و پایان‌دادن به جنگ غزه تلاش کنند، یعنی هنوز نمی‌دانند که طرف جنگ خود آمریکا می‌باشد و اسرائیل فقط یک دست نشانده است؟! جایی که سلاح، موشک و تجهیزات‌ها همه متعلق به آمریکا می‌باشد و حتی کسی که می‌خواهد به این کشورها حمله کند از ترامپ اجازه می‌گیرد، پس طرف جنگ آمریکا است؛ البته وزارت خارجه ما هم در مقابل برخی بندهای مطرح شده، بیانیه‌ای صادر کرد که آن‌ها را قبول ندارد و این یک عرف در دیپلماسی است که هر کشوری می‌تواند موضع خود را جداگانه بیان کند.

 

وی به واکنش منفعلانه کشورهای اسلامی در قبال حمله اسرائیل به قطر اشاره کرد و گفت: این نوع واکنش یک پیام ضعف است که به اسرائیل اعلام می‌کند که هیچ کاری از دست این سران بر نمی‌آید. اینکه کشوری به یک کشور اسلامی آن هم در روز روشن حمله کند، خود یک ضعف می‌باشد بعد هم این کشورها با برگزاری جلسه اضطراری اما بی‌ثمر آن هم با حضور سران خود، این ضعف را بیشتر نمایان کردند.

 

استاد دانشگاه تهران، به درس‌هایی که می‌توان از حمله اسرائیل به قطر گرفت، اشاره کرد و گفت: چند درس بزرگ در این جریان وجود دارد؛ نخست اینکه مذاکره برای رسیدن به صلح یا توافق، امروز خود یک تله جنگی است. سران حماس برای مذاکره و بررسی طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ در غزه، در کشور قطر حضور پیدا کردند و به محض اینکه وارد محل مذاکره شدند، آنجا مورد حمله قرار گرفت، این تجربه را قبلاً ایران قبل از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه داشته‌ است، که دقیقاً در همان زمان که تیم مذاکره‌کننده ما در حال رایزنی و مذاکره با طرف آمریکایی بودند، به ما حمله کردند. همین قضیه در کشور لبنان و شهادت سید حسن نصرالله رخ داد. ما با شیطان بزرگ مواجه هستیم، امروز آمریکا و سگ هار او در منطقه خاورمیانه هیچ اصل اخلاقی را به رسمیت نمی‌شناسند. این اولین درس می‌باشد که ما بارها این درس را تجربه کرده‌ایم ولی باز تکرار می‌شود.

 

وی در خصوص دومین درس از این جنگ، گفت: تقدیر الهی طی این سال‌های گذشته بارها به ما گفته است که اعتماد و تکیه بر آمریکا و غرب نه تنها هیچ مشکلی را از کشورها حل نمی‌کند، بلکه خود زمینه‌ساز مشکلات جدیدی است. این درس قبلاً در عراق تجربه شده بود و صدام با تکه بر آمریکا به کشورمان حمله کرد اما در نهایت توسط همین کشور نابود شد. در کشورهای دیگری همچون مانند لیبی، سوریه و ... نیز همین مورد اتفاق افتاده بود. برای خود کشور ما این اتفاق در اوایل انقلاب باز پیش آمد، زمانی که قرارداد الجزایر را امضا کردیم و طرف آمریکایی حتی یک بند از آن قرارداد را اجرا نکرد و زمانی که آنها گروگان‌های خود را از جمهوری اسلامی ایران تحویل گرفتند، حمله به ایران را آغاز کردند. امروز تمام کشورهای دنیا حرف انقلاب اسلامی ایران را متوجه شده‌اند توصیه امامین انقلاب اسلامی همواره این بوده و هست که هر کشور اسلامی باید روی پای خود بایستد و مستقل باشد، تکیه بر غرب نه‌تنها هیچ امنیتی را برای آنها تضمین نمی‌کند بلکه نابودکننده می‌باشد.

 

تولیت آستان مقدس، با بیان اینکه آمریکا، حتی برای کشورهای دوست و همراه، قائل به هیچ سود و منفعتی نیست، گفت: درس سوم از حمله به قطر این است که آمریکا به کشورهایی که روابط دوستانه چندین ساله دارد رحم نمی‌کند، چه برسد به کشورهای دیگر. جریان غربگرا که از حدود ۱۷۰ سال پیش در کشور ما شکل گرفته، با اینکه تحولات امروز را مشاهده می‌کند، باز مطرح می‌کند که راه عبور از مشکلات، متحد شدن با آمریکا است!

 

وی ادامه داد: نتیجه همراه شدن با آمریکا را امروز همه مشاهده کردند. گفتگو، دیپلماسی و توافق زمانی معنا پیدا می‌کند که یک کشوری قدرت و استقلال داشته باشد تا بتواند با کشوری که خود را صاحب قدرت می‌داند پای میز مذاکره بنشیند. زمانی که نگاه کشوری به کشور دیگر که قصد مذاکره دارد مانند «ارباب و برده» و «آقا و نوکر» می‌باشد، حتی اگر توافقنامه هم امضاء شود، در نهایت همین اتفاقی که برای قطر پیش آمده است مجددا تکرار می‌شود. نخست‌وزیر قطر بعد از حمله آمریکا جمله‌ای را بیان کرده بود که ما در حال رایزنی با شرکای منطقه‌ای خود هستیم تا بدانیم چه جوابی باید به این تجاوز بدهیم، خیلی از افراد او را مورد تمسخر قرار داده‌اند. اصلاً چنین چیزی وجود ندارد، آمریکایی‌ها حتی آنها را به حساب نیاورده‌اند، بلکه به آن کشور فقط به دید یک سرمایه‌گذار توجه می‌کنند. با وجود چنین اتفاقاتی که در کشورهای همسایه ما رخ داده و قبلاً هم تکرار شده است ولی باز یک عده‌ای درس نمی‌گیرند و بیان می‌کنند و اصرار دارند که باید با آمریکا متحد شوند و به مذاکره با او بپردازند.

 

استاد دانشگاه تهران، به معنای تغییر پارادایم از منظر بعضی افراد سیاسی داخلی اشاره کرد و گفت: عده‌ای معتقد هستند که ما باید در مواضع خود تغییر ایجاد کنیم، بدین معنا که ما مستقل نباشیم و در مقابل آمریکا و استکبار جهانی از حق دفاع نکنیم و هر چیزی را که آمریکا بیان کرد آن را بدون قید و شرط بپذیریم، و در بلوک آنها قرار بگیریم. اما آیا کشورهایی که با آمریکا مذاکره و با آنها توافقنامه امضا کرده‌اند، می‌توانند حتی یک گلوله شلیک کنند؟! با اینکه ما در بلوک آنها قرار نگرفته‌ایم و جمهوری اسلامی ایران این همه هزینه و شهید در دفاع مقدس، دفاع از حرم اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و دفاع مقدس ۱۲ روزه داشته، به مجرد اینکه آنها به ما تجاوز کنند و ما را مورد هدف قرار دهند، همچون گذشته به آنها پاسخی دندان‌شکن خواهیم داد. آنها مجبور هستند که به این قدرت ما احترام بگذارند و هیچ راهی به جز این وجود ندارد. ما با زبان و ادبیات خودشان با آن‌ها صحبت می‌کنیم؛ «فإنّ التكبّر مع المتكبّرين عبادة»؛ «با متکبران، متکبرانه رفتار کنید که این گونه رفتار، خود عبادت است». این راهکاری است که اسلام آن را بیان کرده است که در آیه ۶۰ سوره انفال نیز به آن اشاره شده است: «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة»؛ «هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با آنها [= دشمنان‌]، آماده سازید».

 

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، در پایان اظهار کرد: امیدواریم که به برکت خون شهدای عزیز و سختی‌هایی که جمهوری اسلامی ایران و خانواده شهدا و ایثارگران متحمل شده‌اند، نسل‌های امروز و فردا این مسیر را با قدرت ادامه بدهند، همان‌گونه که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بیان کرده‌اند که ما به نزدیکی قله رسیده‌ایم؛ این هجمه‌ استکباری آمریکا و رژیم صهیونیستی که بر ما تحمیل شد نشان‌دهنده آن است که ما به جاهای بسیار خوبی رسیده‌ایم، آنهایی که قصد داشتند ۲۴ ساعته نظام جمهوری اسلامی ایران را از بین ببرند و حتی شاه را نیز انتخاب و برای او تاج و تخت آماده کرده بودند، متوجه شدند که از بین بردن درخت تنومند جمهوری اسلامی ایران به این راحتی امکان‌پذیر نیست و از این موضع خود عقب نشینی کردند. انِ‌شاءلله این مسیر با قدرت استمرار پیدا کند.

 

شایان ذکر است، سلسله مباحث «جهاد تبیین» با موضوع محوری «ولایت فقیه» و همچنین سایر موضوعات سیاسی- اجتماعی روز، پنجشنبه‌ها از ساعت ۸ صبح در حرم مطهر برگزار و به صورت زنده از کانال آپارات به نشانی aparat.com/shahecheragh/live پخش می گردد. همچنین فایل های صوتی و تصویری کامل جلسات در بخش ویژه سلسله مباحث ولایت فقیه در پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت شاهچراغ علیه السلام، به نشانی shahecheragh.ir/velayat قابل دریافت است.

 

 علاقه‌مندان با عضویت در کانال ایتای eitaa.com/shahecheragh_velayat می توانند اطلاعیه ها و اخبار جلسات را مطالعه فرمایند.

 


نظرات کاربران

1
  ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
کد امنیتی:

200 کاراکتر


گزارش های تصویری


جست و جو در سایت