سایت شاهچراغ/ مشاهده متن خبر
شماره خبر: 232958
تاریخ انتشار: 1404/10/30
تولیت آستان مقدس: عشق مردم به امام خامنه ای(دام ظله)، با یاوه‌گویی‌های ترامپ، خدشه‌دار نمی‌شود



جایگاه رهبری در نظام اسلامی، برخاسته از اراده الهی و مردمی است

 

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی در پاسخ به اظهارات وقیحانه ترامپ گفت: عشق به مقام معظم رهبری(دام ظله) نه فقط در ایران اسلامی، بلکه در دل‌های مسلمانان جهان، موج می‌زند. بنابراین، سخنان نادرست و یاوه‌گویانۀ افراد جاهل و مغرض، کوچک‌ترین خللی در باور راسخ امت اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

 

حجت الاسلام والمسلمین دکتر کلانتری؛ تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، در گفت‌وگویی ضمن تبیین جایگاه رهبری در اسلام و نظام جمهوری اسلامی، در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ، تاکید کرد: اعتقاد به مقام معظم رهبری(دام ظله) در جان و وجود مؤمنان ریشه دوانده است.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس، استاد دانشگاه تهران با اشاره به ریشه توحیدی مسئله رهبری در اسلام، اظهار داشت: همان‌گونه که تمامی اصول و فروع دین به توحید بازمی‌گردد، نبوت، امامت و ولایت نیز از این اصل سرچشمه می‌گیرد. ارزش و اعتبار رهبری در نظام اسلامی، ناشی از اتصال آن به ولایت الهی است.

وی ادامه داد: ما خداوند را ولی مطلق هستی می‌دانیم و برای تحقق عینی این ولایت در جامعه، به دنبال کسی می‌رویم که خداوند به او اذن ولایت داده است. در عصر پیامبر(صلوات الله علیه)، تبعیت از ایشان، تبعیت از خداست و در زمان امام معصوم(علیهم السلام)، بیعت با امام، بیعت با خداوند متعال است.

 

تولیت آستان مقدس، با اشاره به دوران غیبت، تصریح کرد: در این دوران، فقیه جامع‌الشرایط که اسلام‌شناس، عادل، شجاع، مدیر، مدبر و زمان‌شناس است، عهده‌دار ولایت می‌شود. بنابراین، پیروی از او در حقیقت، پیروی از خداوند است. اعتقاد عمیق میلیون‌ها مسلمان در ایران و جهان به مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(دام ظله)، برخاسته از همین ایمان اصیل اسلامی است. این باور در جان و وجود مؤمنان ریشه دوانده است.

 

لفاظی‌های ترامپ ناشی از عصبانیت و تناقض در گفتار و عمل است

تولیت آستان مقدس، در پاسخ به اظهارات ترامپ درباره تغییر رهبری در ایران، گفت: این سخنان تازگی ندارد و بارها از سوی شیاطین و فرعون‌های زمان تکرار شده است. این ادعاها در تضاد کامل با اصل مسلَّم رهبری در اسلام است. کسانی که غرق در مادیات و جهل هستند، چگونه می‌توانند درباره جایگاه رهبری در نظام اسلامی که برخاسته از اراده الهی و مردمی است، اظهارنظر کنند؟

 

دکتر کلانتری با تأکید بر تداوم خط ولایت، خاطرنشان کرد: رهبری در اسلام همواره حضور داشته است؛ در دوران طلایی امام خمینی(رحمت الله علیه) و اکنون در قامت رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری(دام ظله). این مسیر با استمرار ولایت فقیه، إن‌شاءالله تداوم خواهد یافت. این یک اصل قرآنی و اسلامی است و مختص به ایران نیست، بلکه باور مؤمنان ناب در سراسر جهان اسلام است.

 

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی، افزود: عشق به امام خامنه ای(مد ظله العالی) تنها در ایران اسلامی موج نمی‌زند، بلکه در دل‌های مسلمانان جهان حضور دارد. بنابراین، سخنان نادرست و یاوه‌گویانۀ افراد جاهل و مغرض، کوچک‌ترین خللی در باور راسخ امت اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

 

وی در پایان، ترامپ و نتانیاهو را منفورترین افراد روی زمین خواند و گفت: تهدیدها و لفاظی‌های آنان ناشی از عصبانیت، غرور و تناقض در گفتار و عمل است. این سخنان، نه تنها تأثیری بر اراده ملت ایران و اقتدار نظام اسلامی ندارد، که بر عکس، بر انسجام و عشق مردم به آرمان‌های انقلاب و رهبری می‌افزاید. تمامی ایرانیان، حتی غیرمسلمانانی که عِرق ملی دارند، عشق فوق‌العاده‌ای به مقام معظم رهبری(دام ظله) دارند و این عشق با یاوه‌گویی‌ها خدشه‌دار نمی‌شود.


نظرات کاربران

1
  ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
کد امنیتی:

200 کاراکتر


گزارش های تصویری


جست و جو در سایت