سایت شاهچراغ/ مشاهده متن خبر
شماره خبر: 232999
تاریخ انتشار: 1404/11/17
بیانیه پایانی «شانزدهمین نشست سالانه اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاه های کشور»



«شانزدهمین نشست سالانه اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاه های کشور»، که به مدت دو روز با حضور بیش از ۳۰۰ عضو هیأت علمی و استاد دانشگاه از اقصی نقاط ایران اسلامی، به همت انجمن علمی انقلاب اسلامی و حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم علیهماالسلام، برگزار شد، پنج‌شنبه، ۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.      

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آستان مقدس احمدی و محمدی علیهماالسلام، متن این بیانیه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ  (سوره صف آیه ۴)

«این مطلب را توجه داشته باشید که این فتنه، فتنه آمریکایی بود؛ نقشه، نقشه آمریکا بود، نه فقط آمریکا بلکه صهیونی، رژیم صهیونی هم همراه بود؛ این فتنه اولین فتنه پدید آمده نبود، آخرینش هم نیست؛ بعد از این هم از این قضایا ممکن است اتفاق بیافتد. بالأخره ما یک کشوری هستیم، یک فکر جدیدی داریم، یک راه جدیدی داریم، با منافع قدرت‌های عالم در اصطکاکیم، در برخوردیم، همیشه باید منتظر بود، و حالا این‌ها تا کی ادامه پیدا می‌کند؟! تا آن وقتی که ملت ایران به‌‌جایی برسد که ثبات و استقامت و تسلطش بر امور، دشمن را مأیوس کند؛ که باید البته به اینجا برسیم و می‌رسیم. ان‌شاءالله» (آیت‌‌الله‌‌العظمی‌‌امام خامنه‌‌ای مدّ ظله العالی)

زائران حرم مطهر امین ولایت حضرت احمدبن موسی‌‌الکاظم(علیهماالسلام)، شرکت‌کننده در شانزدهمین نشست سراسری اندیشمندان و استادان درس انقلاب اسلامی دانشگاههای کشور، ضمن تبریک و تهنیت میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت حجت‌‌بن الحسن العسکری (عجل‌‌الله تعالی فرجه‌‌الشریف)، با تبیین جایگاه رفیع انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به‌‌عنوان بزرگترین‌‌، مردمی‌ترین و اثرگذارترین انقلاب معاصر جهان، اظهار امیدواری نمودند تا مردم سراسر جهان با تأسی از صورت و سیرت انقلاب اسلامی ایران، پرچم مبارزه با زورگویان عالَم را به دست گرفته و با ابراز خشم علیه استکبار جهانی و رژیم کودک‌‌کش صهیونی، رسالت انسانی و الهی خویش را در دفاع از مظلومین عالَم خصوصا مردم مظلوم غزه به نیکی به‌‌انجام برسانند.

شرکت‌کنندگان در این نشست علمی، بر حسب وظیفه و رسالت سیاسی اجتماعی خود بر موارد زیر تأکید می‌‌نمایند:

۱ـ با تبریک تقارن ایام پرفروغ دهه فجر و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با میلاد سراسر سرور منجی عالم بشریت(عجل‌‌الله تعالی فرجه‌‌الشریف)، بر این باوریم که توجه به نظریه مهدویت و باور به موعود جهانی می‌‌تواند مشکلات بغرنج امروز و فردای جهان، به‌‌ویژه ظلم و ستم بی‌‌حد و حصر مستکبران و فرعون‌‌های مست و بی‌‌منطق را به‌‌طور ریشه‌‌ای حل نماید. جبهه مقاومت اسلامی که بر محور انقلاب اسلامی ایران پدید آمده است، نمونه‌‌ای روشن بر استواری این ادعاست. ما امروز درگیر یک جنگ تمدنی با دشمنی غدّار هستیم که هیچ منطق انسانی و اصل اخلاقی و قانون بین‌‌المللی را به‌‌رسمیت نمی‌‌شناسد. از اینرو بر این باوریم که با عزمی راسخ و با تبعیت محض از ولیّ فقیه، رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی با مقابله همه‌‌جانبه تاریخی، این دشمن غدار را از محاسبات غلط خود پشیمان ساخته و از هویت، استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی که ثمره خون پاک چندصد هزار شهید والامقام است، لحظه‌‌ای درنگ و تردید روا نداریم. دشمنان بدانند که در ایران اسلامی نه تنها دستی برای تسلیم در مقابل دشمن زبون بالا نمی‌رود، بلکه دستان میلیون‌‌ها رزمنده عاشورائی، محکم و استوار بر روی ماشه‌‌ها آماده مقابله بر هرگونه تجاوزی است.

 

۲ـ ما با تبعیت بی‌‌چون و چرا از رهنمودها و هدایت‌‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌‌ای(دام ظله)، برای مدیریت چالش‌ها و علاج مشکلات بر مؤلفه‌‌های «مواجهه شناخت میدان در مقابل حرکت در تاریکی»، «کنترل احساسات در برابر رهاشدگی احساسات»، «رعایت ضوابط شرعی در برابر بی مبالاتی»، «درس گرفتن از تجربیات گذشته در برابر فراموش کردن تجربیات»، «عدم حمله به خودی، و توجه به دشمن»، «انسجام بنیادین ملی با از خودگذشتگی سیاسی و گذر از منافع حزبی و جناحی»، نگاه خود را به سمت نابودی دشمن اصلی معطوف خواهیم داشت.

 

۳ـ ما با نگاه جامع به فرصت‌‌ها و تهدیدها، با پیروی از راهبردهای راهگشای امام المسلمین در برابر دشمنی آمریکا، اعلام می‌‌داریم دشمنی ملت ایران با آمریکای جهانخوار یک مسئله ذاتی با سیاست بازدارندگی فعال است، لکن با افزایش روز افزون توان علمی و فناوری و قدرت نظامی داخلی و منطقه‌‌ای متکی بر ایمان، به آمریکایی‌‌ها هشدار می‌‌دهیم اگر این دفعه جنگی به‌‌راه بیاندازند، این جنگ، یک جنگ منطقه‌‌ای خواهد بود.

 

۴ـ دولت‌‌مردان ارجمند ضمن توجه و پایبندی به رهنمود‌‌های امام خامنه‌‌ای(مُد ظله‌‌العالی) در امر اقتصاد مقاومتی، با حل مشکلات معیشتی، گرانی و بیکاری، نسبت به استحکام ساختار درونی نظام، اقدام و اقتصاد کشور را در برابر تکانه‌‌ها و نوسانات جهانی مصون، و تحریم‌‌ها را خنثی و مشکلات اقتصادی کشور را مرتفع نموده و با بهره‌‌گیری حداکثری از امکانات و نیروی انسانی کارآمد بویژه جوانان برومند کشور عزیزمان نسبت به بهره‌‌مندی از موقعیت تعاملی با دیگر کشورها، خصوصا کشورهای همسایه، ظرفیت ترانزیتی، ظرفیت معادن، مقابله با ضعف‌‌های مزمن( اسراف و تبذیر)  و ارتقای وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم بصیر ایران، اهتمام ورزند.

 

 ۵ـ ما ضمن تاکید بر لزوم انجام پژوهش‌‌های علمی دقیق پیرامون برنامه‌‌ریزان، طراحان، آمران و عاملان میدانی فتنه‌‌های اخیر که از سوی سرویس‌‌های امنیتی دشمن طراحی گردیده و به اذن‌‌الله با حضور گسترده مردم بصیر و خداجوی میهن با ناکامی مواجه شد، از نهادهای ذیربط به‌‌ویژه دستگاه قضایی خواستار برخورد قاطع و مجازات جدی همه دست‌‌اندرکاران این فتنه شوم هستیم.

 

۶ـ شرکت‌کنندگان در شانزدهمین نشست سراسری اندیشمندان و اساتید درس انقلاب اسلامی دانشگاه‌‌های کشور، ضمن حمایت قاطع از ستون ستبر و شکست‌‌ناپذیر ایران عزیز و سرافراز، یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، زیاده‌‌گویی دولت‌‌های منفور اروپایی علیه این نهاد مردمی، ملی و حافظ انقلاب اسلامی را محکوم می‌‌نمایند.

والسلام علی عبادالله الصالحین

شازدهم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و چهار هجری شمسی، برابر با شانزدهم شعبان المعظم یکهزار و چهارصد و چهل و هفت هجری قمری

شیراز، سوّمین حرم اهل بیت(علیهم السلام) در ایران اسلامی

 


نظرات کاربران

1
  ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
کد امنیتی:

200 کاراکتر


گزارش های تصویری


جست و جو در سایت